Efter efterfesten med Syrran min!!!

I fredags åkte ett gäng av oss vidare till Pure där även min syster var och vi feeeestade liiiiiite granna!!!! Mycket roligt, min syrra är heeeeeeelt galen, shotta hit och shotta dit, dansa hot och flirta hit och flirta dit, shotta vatten....ööööh hon fick nog det om bakfoten.

Tyvärr var jag både lat och rädd så jag tog aldrig fram min system kamera därinne men så här såg det ut när vi skulle släppa av henne hemma!!!

Allt började i bilen där syrran satt frenetiskt och fotade.....mest sig själv så klart!!!Snyggt Yasmin, mycket snyggt!!! TACK :)Så säger syrran, som hon alltid säger "se sexig ut" och då blir min bild så här........Määä lääääg aaaaaaaaaaaaaaaaaaav neeeeeeeeej........Fina systrarna......Fulla systrarna :)
Så här såg det ut när vi klev ur bilen......hon ville ha fina vinter bilder sa hon.....?!?!?!
Är detta en vintrig bild? Nu förstår jag inte riktigt Syrran!!!
Syrran tackla ner mig i snön......Jag mulade henne.....Jag höll lugnet....Och vi dog av skratt!!!!Voila!!!Sen ville syrran visa sin syskonkärlek.....Och jag fick den FETASTE pussen på min kind!!!! That's Löööööv!!!Men det slutade inte där!!! NEJNEJNEJ!!!! Utan en FEEEEET puss på munnen också!!!!! She is nuts!!!Här tänkte jag *puh* äntligen hem och sova....påväg in i porten.....Men ett sista ryck från Syrran var förstås nödvändigt!!!


JULFERRE!!!

Nu har jag varit sjuk i 3 dagar.....Vinterkräksjukan....fyyyfaaan inge kul alls!!!

Men det hände ju en massa kul innan jag gick och blev sådär himla dålig. I fredags hade vi Julbord på jobbet (ett av mina jobb)

Det enklaste är att visa all bildbevis som jag har.......tyvärr kommer jag inte att lägga upp ALLT!!! Det vore inte rättvist....Lite finfin inför kvällen :)Siber tyckte det var viktigt med en bild på henne vid sitt skrivbord so I thought Why Not?!?Champagne på Riche!!!Systrarna!?!?!Halva Gänget!!!Ååååh Champagne!!!!
Julbord vid FrihamnenMumma!!! Jag som ÄLSKAR sill!!!! :)Siber gör tummen upp!! Hon var super hungrig!!!Endast julmust för den lilla tösen......eller.....
MMMhhhMMMM......... Karl är mucho intressanto!!!Brian ser alltid ut så här när han smuttar......eller........EeeeeaaaaaaaahhhhhhhSiber, vems i helvete var glasögonen?!?! Jag har fortfarande inte fattat!!!Joan goes ALL in ..... Rock n Roll style!!! You go GIIIIIIRL!!!En mycket bra Afton :) (som fortsatte på Pure)


Kladd Kladd Kladd...... Då har man bakat på riktigt....Eller??!!Kladdilllaaallaaallaaaa....Waaaaaay to much sugar in my body!!!!

Snowflakes on my Window...
Jag tycker det är läckert att man kan ta sååå himla bra foton med vår system kamera!!!

New Yorks godbitar!!!

Det var här resan började, på Arlanda, där vi självklart var tvungna att ta en latte på Starbucks för att ringa in semestern i New York!!!
Första kvällen i New York och vi körde på en stor feeeeeet......Big Mac!!! Kors i taket vad gott :)

Återigen Starbucks!!! Ett självklart måste för mig när jag är här :)Coca Cola is the AMerican thing...


Amazing view!!!Ja, hörrni lite bilder från New York, en underbar underbar stad!!!
Just go!!!

Over and Out.....New York!!!

Det var lika fantastiskt som sist jag var där! Lika stort och spännande, lika livat och härligt.....med andra ord helt fantastiskt!

Denna gång var även mamma med vilket var super kul förutom när vi bråkade (som många mödrar och döttrar gör)

Jag har gått och gått och gått och gått, i varenda butik, i varenda Starbucks och bara njuuuuutit. Fynd? Klart jag har fyndat. Vill ni se? Äääh jag visar er ändå ;)My Loved ones!!!Hand gjorda finfina skor! I'm in Looove ;)I looove the color!!!Ett måste för mig i vår, mina nya Minetonkas!!!Indian Tjejen!!!

Mina Favvisar var alla dessa godbitar!

Vad tycker ni? Nice eller hur?!?

TihiTihi :)

RSS 2.0