THAILAND!!!

Jajemen! Antligen ar jag har men jag fattar det inte sjalv..... Jag har varit har i ett dygn och anda gar jag runt som i en drom!! Jag bara njuuuuuter :)

Koh Samui har har jag varit 3 ganger tidigare senast for tre ar sedan och allt ar sig likt fast anda inte! Vi bor pa ett lackert och lyxigt hotel som man far aka golf bil for att komma till sitt rum. Det ar som inbyggt i ett berg sa det ligger hogt upp ovanfor Chaweng...mycket lackert :)

Imorgon kommer Johanna och sin kille och det kommer bli saaaa skojj...jag tror Keda har trottnat pa mig redan ;) sa nu far han lite manligt sallskap!!

Igar kom vi fram till Bangkok kl 5 pa morgonen, och vi var pa Koh Samui halv 9. Lamnade grejjerna pa rummet och gick ivag for att bada och sola!! Somnade heeeela tiden eftersom vi inte fatt sova pa 9 timmar pa planet pga ett CP som satt brevid oss och snackade konstant i 9 timmar...dooooodeeeen Vi va sa trotta sa vi somnade nar vi satt och at men varst av allt sa somnade vi i solen...... men vi har inte brant oss sa mycket :) Vi sov mellan 5-9 pa kvallen sen gick vi ut och at kom hem och sov till kl ett idag  vaaaaaa faaaaaaan men nu ar jetlagen over. Vi gick ut solade tva timmar sedan spo regnade det :( but there is another day tomorrow!!! Da javlar ska det pressas!!

Jag ska forsoka ladda upp lite bilder men det blir nog svart... We will see!!!

Hoppas ni har det varmt o skont in Schveden hihihi

Thai halsningar ;)

PoleDance!!! WOWWOWWOW

Amanda och Joan, Joan och Amanda......på PoleDance!!!!

Det måste vara det häftigaste jag gjort, så jävla svårt men såååååååå jävla kul :) Herre guuuuuud!!!!!
Jag har blåmärken, jag har ont i armarna, magen, ländrygg, svullen på ena handleden men vet ni vad?!!! Det var värt varenda skada!!!!

Det var grymm träning, sexigt, hot, grymt, roligt BÄST!!!!! Vår Pole lärare var gudomlig, 0,5 % bodyfat, föredetta balettdansör, vig som jag vet inte vad. Klättrade på stången som en apa, hängde upp och ner med benen i splitt, höll i polen med en hand och benen rakt ut....... Jag såg ut som en fågelholk i stort sett hela lektionen men Amanda tyckte jag var duktig. Så sa hon bara men peppingen behövdes!!!! Amanda var gryyyyyymmmm men hon är ju dansare så hon är vig och kan röra sig sexigt.

Jag, som ni nog har hört av syrran, är en hämmad person så jag har svårt för det här ålandet men tro mig....jag kämpade på och det gick bra!!!!

Check it out:
Jag rekomenderar er ALLA att i alla fall testa detta, gamla som unga!!!! Jag ska helt klart börja men till nästa omgång eftersom jag åker på semester sen jävlar blir det PoleDance för HELA slanten :)

Check out: http://poledance.se/?page=classes&lang=sv
Världens Godaste Lins Soppa!!!!

Herre gud jag gjorde den helt själv och den blev såååå fantastiskt god! Tänka sig att röda linser kan smaka så bra! Detta är min nya favvo rätt!!

Det var mitt favvo cafe Mauro på odengatan som lärde mig detta! Karin gör alltid hemma gjorda soppor dit och mumsmumsmums vad goda dom är :)
Jobb24 erbjuder nu gratis platsannonsering för sommarjobb!

       http://www.jobb24.se/jobb24/article/gratis_platsannons


Bästa Jobb24

Vi är ju så jävla braaaaaaa!!!!!!!!

Varje månad så vinner en person "Månadens Bästa Säljare" för hela Schibsted, detta innebär äran, hyllningen, stoltheten för att inte glömma dom 10 000 NKR!!!

Januari vann Nicklas från....... JOBB24!!!!!! WOOOOOHHHOOOOOO Tyvärr var jag inte på jobbet den dagen så jagg missade SHAAAAMPAAAANCHEN men fan va bra du är Nicklas :)

Februari....jaaa duuu.....Idag klockan halv tio säger Frida att vi ska köra stand-up (kort möte) Och då bara brister det och hon säger att Johanna har vunnit "Månadens Bästa Säljare"!!!!! Såååååå jäkla grrrryyyyymt :) Så vi drack SHAAAAAAMPAAAAAANCH klockan halv tio imorse...inte illa!!!! Och åt jordgubbar!!! MÖMS :)

Två månader på raken ....... inte illa JOBB24, men så är det när man har några av dom bästa säljarna ;)Bästa Teamet bästa ALLT!!!! KBKKBKKBK ;)
Vi ger ALDRIG up och Månadens Säljare i Mars kommer att vara någon från Jobb24....SÅÅÅÅÅ KLAAAAART!!!


Somethings Gotta Give!

Och jaaaaa äntligen så har min träning visat sig på dom mest fantastiska ställen på kroppen, exempelvis mina ben, som jag så frenetiskt har tjatat om....Nu är dom fina, raka, muskliga helt underbart!!! Som jag har kämpat....Finns alltid lite plats för förbättring men gud så mycket lättare det är när man börjar se en markant skillnad!

Jag har kört Cross Trainer varje dag, styrketräning och mycket ben och rumpa. Ni anar inte vilka övningar jag har funnit! Dom är grymma!!! Fått hjälp på gymmet med vissa övningar och Keda har hjälpt mig med vissa. Fråga gärna om ni är intresserade för ni kommer bli glatt förvånade över hur bra dom är!

Så här ser det ut när jag räknar ner mina dagar som jag har kvar tills jag åker till Thailand! Detta innebär alltså 15 dagar kvar att fortsätta min stenhårda träning samt matvanor.

Idag blir det Grillad Kyckling (utan skin) med avokado till Lunch
Lilla mellis åt jag 5 skivor kalkon och lite Pecannötter, samma sak blir det nog runt 15 tiden idag

Less Fat better Body helt enkelt!

Den 17 mars ska Amanda och jag på Pole Dance :) hihihi Jag tror på denna slags "träning" Smidighet, styrka, och SEXYNESS....Kan det bli bättre?! Ni anar inte vad dessa instruktörer kan göra MYYYY GOOOOD

Men jag säger bara det AMANDA OCH JOAN ska knäcka!!!Bilder kommer........

So, in other words,

Something Gave!
Vädur: That is I
Vädurens ledande kvalitet och Marsinflytande ger henne de ultimata ledaregenskaperna. Eldens element ger henne dessutom ett oberäkneligt och oförskräckt temperament. Ett oerhört starkt ego och självförtroende gör henne visserligen till en bra ledare, men kan dock få henne att verka alltför dominerande och maktfullkomlig.

Hon axlar gärna ansvar och vill känna att hon har en ledande position, annars mår hon inte bra. Väduren är en handlingsmänniska, och då hon ju alltid tycker sig ha rätt är hon snabb att fatta rätt beslut. Hennes översvallande sätt gör henne till en rolig kamrat. Hennes starka drifter gör henne även till en bra livspartner. Om hon inte får sin vilja fram kan hon dock bli ganska barnslig.

Element: eld Kvalitet: ledande Polaritet: positiv
Nyckelord: Mars, aktivitet, självupptagenhet, mod, starkt ego, impulsivitet, energi, bagge, metallen järn och tisdag.
Positiva karaktärsdrag: energisk, utåtriktad, ivrig och frispråkig.
Negativa karaktärsdrag: självisk och dominerande.
Människokroppen: huvud och ansikte.


Välkommen till min nya blogg!Ja alla mina kära!

Jag har beslutat mig för att byta bloggnamn eftersom ingen riktigt förstod vad jag menade med den förra och jag kände att det blev lite fel då.

Så jag har fått en andra chans kan man säga......ska försöka att hålla denna vid liv så gott det går :)

Våren är här, Jag är Kär och allt kan ju bara bli bättre, så inspirationen finns ju där!

Sen tänkte jag försöka föra en liten träningsdagbok, roligt för mig att se progress och kanske kan inspirera andra till viss alternativ träning ..... Who knows!

Från min förra blogg tar jag med mig en sak som min kära syster sa.....att jag har mycket stavfel....hmmmm jag är nog dålig på stavning eller nåt, jag märker det aldrig....men ska försöka bli bättre på det där, kan vara ett riktigt irritations moment.... Min förklaring är:

Jag är bättre på engelska!

Så nu jädrans smäller det, and I hope you like it!

RSS 2.0