Välkommen Hem!!!

Nu är det sagt och gjort!!!! Tessan flyttar hem :) Jiiiiiippppiiiiiii finns nog ingen som är gladare än JAG!!!!!! Detta har jag väntat på i 2 år och nu äntligen. I LOVE IT!!!

I fredags satt Mia, Tessan och jag och drack lite vin då sprang Mia in och beställde lite mer vin och kom ut med denna söta sötsak till Tessan.........
En välkommen hem present till vår finaste THEEEEEREEEESAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!Älskar Blueberry Lunch!Satt på ballen och åt min fantastiskt smarriga lunch från Blueberry, något som jag tidigare har rekommenderat!
En god kyckling wrap, en blueberry smoothie, en god citron sås till wrapen och mörk choklad!!! Och så klart en STOR flaska vatten :)

Snack of the day!Denna lyxiga god bit hittar ni på Blueberry!!! Taste it, its soooooooo goooood :)

Strandbryggan

Alltid mysigt att mysa med sina vänner :)Kul vi ska ha!!!Det är ju himla gött med rökta räkor ;)


Muuuummms!!!As usual...Vi var alla MYCKET hungriga :)


Träning?

Sa nån träning?
Vad är det?

Nää nu är jag trött på mitt lata ashle......Nån som är redo att peppa mig innan Lissabon?!? KOM IGEN NUUUUU Pleeeeaaaaassseeeeeeeeeeeee................ :(

Love the Blue!

Igår hade käraste fixat ett bord åt oss (Mia, Mario, Tessan och Alejandro) på Strandbryggan. Jag kände då att min BLÅ kjol passade bra.


Och mina GYLLNE skor :)


Love White!

Klänning från Patrizia Pepe I just adore her!
Mina älskade mint gröna skor just fabulous :)

Wine and my Girls!!!
I mitt badrumsskåp denna sommar!Bästa sommar doften EVER!!! D&G nr.3. Passar perfekt för både tjejer och killar....it's true!!! Testa :)


YSL "The Ring"Min vackraste vackraste :)Ska bara hitta rätt tillfälle att ha den! Det blir nog inte så svårt!Så läcker tycker jag!


Milano, Tessan och mycket därtill....Sushi på Nobu......MUUUUMMMMMMSSSSSS!!!En riktig Italiensk pasta middag!!!!!Det är en konst att äta pasta :)Mycket energi efter middagen :)HOT STUUUUUUFF!!!!Love my Terry!!! <3
RSS 2.0