Vems var då tatueringen??

Min kära syster har skaffat sig den där feta tatueringen!!!

Very Nice!!!

WHO'S THAT GIRL?!?Vem är detta?
Vad är detta?
Vem har tatuerat sig?
Vad ska det föreställa?

Träning ger Färdighet!!!

Jag har gått upp 05:45 varje morgon under en veckas tid och kört löpning. Jag har redan börjat märka en stor förändring både konditions mässigt och kropps mässigt. Det är alltid lika kul att känna av förändringar som sker när man tränar hårt och försöker vara duktig!

Om drygt 2 veckor ska jag väga in mig igen (PTkampen) och kolla hur det ser ut. Vad tror ni? Min vikt har inte gått ner det är jag nästan säker på men det struntar jag faktisakt i, jag är mer intresserad utav min fett %. Kan man få en positiv förrändring på bara 2 veckor? Jag hoppas självklart på det men vi får väl se!

Jag känner mig energi fylld och glad och vill gärna träna under helgen men jag vet att man även måste vila kroppen men va fan det vill jag ju inte göra när jag är på G!!!! Aja, we will se eftersom jag jobbar fredag lördag natt så vet man aldrig hur man känner sig när man stiger upp.

Om några veckor kommer det att ske en fantastisk och stor händelse för att jag och syrran kommer att.................

hahahaha det ni..... ni får allt vänta i spänning på vad detta kan handla om ;)

 

 


Joan, the non-smoker

Så här såg det ut förrut....Alltid en kaffe och en cigg

Även på mitt förra jobb var jag känd som rökaren.... därav denna grupp bild som togs på oss där vi påvisade vår personlighet!!!

Well, not anymore!!!

 


VILL DU SLUTA RÖKA?!?

Idag har det gått 1 vecka och jag har inte rökt!!! Jag har inte ens fuskat, på något sätt!!!

Vill du sluta röka? Läs denna bok, läs HELA denna bok och du kommer aldrig mer att tända en ciggarette, för att sedan dra ner den tjocka röken rakt ner i dina lungor. Du kommer att sluta hitta anledningar till ditt rökande och du kommer att sluta KNARKA nikotin!!!

Believe me!!!


6 Days and still no Smoking!!!

Jaaa, jag är stolt över mig själv :) Inte en ända cigg, inte fuskat, inte kört nå ful spel utan jag Joan Söderberg har helt på egen hand sagt ifrån när jag kännt suget eller begäret eller beroendet och bara hållt huvet högt och sagt:

"Nej Nej Nej"

Istället har jag gjort annat som tränat, fikat, jobbat, tränat, läst, läst lite till, lagt mig tidigare på kvällarna.....

Men.......jag fruktar helgen. Jag fruktar Fredag och Lördag natt på Pure.... Där jag är van vid att ta 1,2,3,4,5,6 cigg under kvällen ifall jag inte har nåt att göra, eller bara för att.....Hur ska detta gå??!! Hur i helvete ska jag hålla mig sysselsatt med annat....på en krog?!?

Snälla ge mig tips, ge mig idéer ..... Jag kan inte falla tillbaka nu när det har gått så bra och jag har accepterat mitt liv som rökfritt!!!

Blääääääää........

Jag saknar dig Cigg.....


Riktigt bra deals!!!

Check it out! It could be worth it!!!

www.groupon.se

Äta nyttigt Leva nyttigt

Vad är det igentligen som har hänt med mig? Vad var det som fick mig att ta steget, det slutgiltiga steget till ett mer hälsosamt liv??!! Vet ni, jag har ingen aning, men det skedde över natten i stort sätt!!!

4 dagar rökfri
nyttiga frukostar
nyttiga luncher
nyttiga middagar

Fortsätter det på detta vis så kanske jag (om några år) kan komma upp till Fridas och Johannas styrka och livs kvalité. Den som dom hela tiden kör så hårt med på Underconstruction!!! Helt ärligt så förvånar ingenting mig längre!!! Jo, jag kanske kan komma att förvåna mig själv, ytterligare en gång!!!FrukostLunch Thai Biff Sallad

ÄNTÄÄÄÄÄÄ RÖÖÖÖKAAAAAA!!!

Mmmm börjar bli lite jobbigt nu faktiskt....Jag tar ju alltid en cigg när jag är påväg någonstans eller har tråkigt. Helt plötligt har jag ingenting att göra när jag är påväg någonstans eller har tråkigt....

*PUH*

Ajaaaa det är bara att leva med det!

Nu blir det en Biff Thai Sallad!!! Mööömmmmmsss

Men handen på hjärtat..... Visst är jag duktig ;)

Dagens Middag

Som sagt.....jag är med i PTkampen samtidigt som jag försöker sluta röka.....Detta kan gå hur som helst. Men nyttig försöker jag i alla fall vara med middagen eftersom jag måste dra ner på mitt kropps fett!!!!


Snart 2 dygn och har inte rökt en enda cigg!!!

Dagens sanning!!! Snart har det gått 2 dygn och jag har inte rökt en enda cigg, förutom min elcigg vid tillfällen då jag har känt att det är jobbigt!!!

Kommer detta att hålla? Kommer jag äntligen att bli rökfri och lukta gott??!! I sure hope so :)


Jag fimpar för gott.....???Med denna......

Nu siktar jag på bättre träning, bättre hy, och en bättre livsstil!!!


Sluta röka??!!??

Nääähäää ska Joan lyckas??? Ska jag sluta röka??!!

Jag har införskaffat mig en elektronisk ciggarette som är ofarlig men som ryker och glöder när man röker den. Jag tror fan att detta kan vara slutet på mina rökar dagar!!!!Så här ser den utDen glöder.....Och ryker.....

Detta kan faktiskt funka föör min del.....Vi märker det!


Invägning inför PT-kampen

Yes, ni läste rätt. Jag skall var med och igår vägde jag in mig. Resultaten tyckte jag var sådär....

Vikt: 51,9kg
Fett: 19,4%
Muskler: 39,5kg
Buk: 1

Mitt mål är att få ner fett procenten och bygga mer muskler då har jag inga problem alls med att väga 51,9kg men som det ser ut nu så väger jag lite för mycket och har för mycket fett! Men det är ju därför jag är med i kampen :)

Vi får se hur allt detta slutar....och för att göra det mer intressant så ska jag självklart hålla bloggen uppdaterad.....något jag inte är så duktig på!!!! But I'll try :)


THAILAND för Joan i År??!!??

Herre Gud! Jag tror att varenda Svensk är i Thailand just nu!!! Sjukt juuu......... Min Sis är en av alla dessa!!!!

Ni som känner mig väl vet att jag åker dit typ varje år!!! Men jag brukar åka Mars-April och då har dom flesta Svenskarna åkt hem redan (till min glädje)

Nu är frågan: Blir det någon Thailand för Joan i år????? Vad tror ni??? :) 

 

RSS 2.0