Hej Då! It's been a nice 5 years...

Ja, då var det dax! Imorgon lämnar jag över nycklarna till dom nya ägarna.....Blandade känslor måste jag säga! Jag har bott i denna lägenhet sedan 2006 och har gjort den till mitt hem och nu ska några andra ta över....

Det jag kommer sakna mest av allt är att jag bodde precis mitt emot syrran sedan mars 2011 och jävlar va kul det har varit!!!! Plingat på konstant hos henne,, lånat frysta bär, fått massa mat, hängt, sprungit fram o tillbaka när vi klätt upp oss......"får jag låna den här om du får låna den här"......."asså ser jag bra ut så här eller ska jag ha den här" hahahahaha aaaa fasen, men som tur är så har jag inte flyttat så långt därifrån, ca 3 min för att vara exakt! Yasmin är påväg hit precis nu till exempel :)
Seven for All Man (Woman) Kind

Dessa vill jag ha, dessa ska jag ha!!!! Perfekt i sommar :)

Vad tycker ni?


Flytta Flytta Flytta!!!

Att det kan ta så mycket tid!!!!


Att göra miner.....

Har ni någonsin tänkt på hurmycket miner och rörelser jag gör när jag pratar??!!?? Märkte det på bland annat dessa bilder....Ser väldigt roligt ut!


Ny friserad!

Igår var det dags för klippning, färgning samt nya extensions! hahahaha ooops nu vet alla att jag har det :) Never mind!

Jag bestämde mig för att jag vill ha mörkare hår och en som blir glad för det är min mamma! Hon tycker inte riktigt om när jag har det här jätte ljusa som jag har haft ett tag. Hon har inte sett mig ännu så vi får se vad hon tycker :)Vad tycker ni?

Svarta Lådan

Nä men nu får det va nog med min blindhet!!!! Jag har äntligen hittat bästa lunch stället :)

SVARTA LÅDAN

Men detta är ju tydligen inget nytt utan det är bara jag som inte varit uppmärksam! Ligger på Mäster Samuelsgatan 9, ett litet hål i väggen med färdigpaketerad, nyttig mat och GOD MAT!!!

Svarta Lådans budskap:

"Svarta Lådan hjälper både privatpersoner och företag till en sund livsstil genom att leverera god, hälsosam och vällagad mat utan tillsatser direkt till dörren. Maten tillsammans med individanpassad träning hjälper kunderna att nå bestående resultat, oavsett om det handlar om att gå upp eller ner i vikt eller att må bättre."Jag åt runt kl 12:00, med et litet mellan mål på eftermiddagen och jag var inte hungrig eller sugen på något fram till middagen. Fantastiskt gott med Indisk kyckling,, grönsaker samt råris. Dom har skaffat sig en återkommande kund!!! :)

Kärlek!

Valentines middagen var underbar och vi RULLADE därifrån! Helt sjukt vad mycket mat vi fick!!!

Jag tycker att ni borde testa Bockholmen någon gång, jag kan tänka mig att det är underbart vackert där på sommaren!


Happy Valentines Day!

Nu ska vi strax iväg till Bockholmen på en mycket trevlig 3-rätters middag! MUMMS :) Ska bli riktigt trevligt och mysigt! Vi hinner ju sällan med varandra jag och karln!
Äkta Rysk Vodka

Tack Julia för den fina ryska vodka flaskan som jag fick av dig! Mycket gölligt!

Längtan är stark till.......SOMMAREN!!!Avgudar solen och älskar brännan!Slappa i Humlan!Detta är i och för sig också jäkligt kul......men nu orkar jag inte med mer kyla!

Powerwalka.....Mitt kall här i livet

Jag har verkligen hittat något som jag ÄLSKAR att göra.....Powerwalka.....Kan låta sjukt men det är mitt sätt att rensa hjärnan och det funkar sååå himla bra!!!Man får fina frostiga ögonfransar av att powerwalka i denna kyla :)

2012 AND I AM BACK!!!

Nytt år nya tag!

Jag är tillbaka stronger than ever!!! Och i år händer det mycket det vill jag lova :)

Först och främst så flyttar vi den 22 februari....flytten är redan i fullgång! Sedan fyller lilla jag 30 ÅR kan ni förstå???? TREA NOLLA!!! hahahaha

Efter det så har jag lite mer surprises men det är så långt fram så det tas upp senare istället tycker jag :)

Känns tråkigt att jag inte har skrivit ett skit på så länge men jag har verkligen haft skriv kramp kan man säga....Not  anymore though!

En rolig resa som vi gjorde var New York i december, här kommer lite gott och blandat med bilder som får en att drömma sig bort igen!
RSS 2.0