I <3 East

Jag tycker fortfarande att East har den absolut bästa Sushin i stan! Det spelar ingen roll vad någon säger JAG TYCKER SÅÅÅÅÅ!!!!

And they proved themselves yesterday as well! Nobu tar fortfarande 1:sta plats men sedan for East i Stockholm äran att komma på 2:a plats av mig!Lovin it!!!Richa is starving here.....Trying to keep up the smile!!Choppi :)The best damn Shushi :)Stjärten.....Mmmmm.....looks lovely tastes lovely

Jag tror att vi alla var super nöjda med middagen, särskilt Richa som aldrig ätit där och som tyckte det var super niiiiice ;)
B-Day!Joan loves speaking to EVERYONE and EVERYONE MUST listen....Lovely with everybody present, even oldfrienships :)Lovely Anna like your look ;)The GANG!!!Richa and I work our booty on the "Dance Floor"I look sweaty.....But I feel GREAT...?!?I love Gifts!!!Sibers new THANG!!! Peace Out :)Colorfull and happy!!What can it be?!?!Ahhaaaaaa!!! Lovely!!!Siber, there will be NO PEACE!!! ;)
Alex....Whats up?!?Oh my god!!! My ASS.....this is an unfair photo :(Strike a Pose!


-9.....and then it's TAKE OFF

Och vart bär det av??!!

FinFiint!

Jag fick dom sötaste minimuffinsarna köpta HÄR, av Samia i Tisdags när vi sågs på Primo. Dom var inte bara söta men också jävligt goda ;)

Jag fick också jätte fina presenter av Keda!!! Jag blev så himla glad!!! Ni vet hur killar kan vara när det gäller sånt.....dom tänker inte alltid.....Underbar parfym som jag hade pratat med Keda om för ett tag sedan, detta hade han tydligen snappat upp :)Och ett super fint arband från Marc by Marc Jacobs som matchade med min nyinköpta ring ;)

Wonderful!

HAPPY BIRTHDAY TO ME :)

My Birthday Lunch with my FAB collegues ;)Joan put your tongue BACK INTO your mouth ;)Richa, KISS ME!!!Ööööhhhhhh.....Aaaarrrrgggghhhhhh...Oooohhhhh Noooooooooo!!!!!!Oooooh Richa, you are sooooooo sweeeeeeet ;)Big eye Small eyeGET THE FUCK OUTA' HERE!!!! WHATEVER.....The 3 EY Babes ;)Strike a Pose

Girls, my lunch together with you made my day!


Besvikelsen är enorm

Det värsta jag vet är att bli besviken.....på en människa.....som man trodde man känner väl....

Ack så fel jag haft!

Känns....tomt
Jag & Tjejerna

Jag måste säga att Richa, Siber och jag har fantastiskt kul på jobbet ibland :) Särskillt när vi är tillsammans. Här om dagen åt vi lunch på Mandarin City och hade så kul, skrattandes genom hela lunchen! I love it <3Check out the mat lass!!!! ;)Sötisar :)Joan looking hot with a springrole......Mmmmmmm.....Jag dööööööör......Får en skratt attack!!!

På min arm just nu!
Tack för det finfina arbandet Camilla :)

I Mitt Badrumsskåp!!!

Detta är ett måste om man vill kunna locka, föna och över huvudtaget styla håret utan att det blir förstört!Try it, you will not regret it ;)

Grappa med Camilla :)

Igår träffade jag Camilla på Grappa för att överlämna hennes vackra ring som jag köpte i Milano! Det var rätt storlek som tur var och såååå himla snygg på henne :)

Vi hade verkligen super trevligt och pratade om ALLT mellan himmel och jord, självklart med lite röd vin på detta samt en god Carpaccio!Den var godare en den man får i Italien ;)Denna tidning måste inhandlas för att här i har Camilla gjort ett stort mittuppslag om bröllop! Mycket vackra bilder indeed :)Yasmin jag försöker ;) Men det slutade bra tillslut!!! Im gettin there Tyra :)Vinet har blivit till ett rus, men oj så skojj ;)

Tack för en super trevlig kväll Camilla och tack för det fina armbandet, återkommer med bild :)


SYRRAN & JAG = GRANNAR :)
Minns du Gotland?!? Lika kul ska vi ha som grannar :) HIHIHI

Love you SIS

På tal om mina nya köp...Länge velat ha men inte kommit till skott och köpt, men nu i Milano tog jag tag i detta :)Jag vet, jag vet.... Denna skjorta från Banana Republic ser inte mycket ut för världen men den är fantastiskt snygg på med enkla jeans! I LOVE ;)

I kept it simple, håller hårt i plånboken nu eftersom jag snart ska iväg igen och då är det en sol semester :)

Tillbaka från Milano

Nu var det slut på det roliga ..... och om vi har haft roligt!!!! Tessan och jag har släppt loss och haft sånna ute kväller sedan i Måndags!!! I LOVE IT :)

På dagarna har jag strosat runt och hittat små godsakerVad hittade jag här? Mycket sommrig färg i alla fall :)Denna då? Har länge velat ha ha ha!!! Nu köpte jag den :)

Jag tröttnar ALDRIG på Milano och på ALLA fantastiska stunder som jag och Tessan har när vi hänger!

Love you babe ;)

Nobu....Milano

Igår var vi på en invigning för ....... Mycket mycket folk och svårt att ta sig igenom "The Crowd" Sen fick vi nog eftersom det var så himla svårt att komma åt maten och drickan så vi begav oss till Nobu! Bästa Sushin i stan :)

Jag drack en Cosmopolitan och en halv flaska rött vin och sedan var jag kaputt. Jag är inte direkt den som är van vid att dra i sig en halv pava vin men fy fan vad gott allt var :)

Ikväll är det en riktig höjdar fest med en massa modeller. SKulle vara kul att se en riktigt vacker människa här nånstans .........Det blir en riktig foto session, ska i alla fall försöka! Frågan är om man verkligen orkar bära runt på sin feta kamera eller om man ska köra mobilen rakt av?!?

Comming soon........Tuesday at Jazz Café..... 


Milano......Here I come!!!

Packning inför morgon dagen

Jag tänkte ge mina Minetonkas ett försök i vårvädret som härjjar i Milano :)


A Special Birthdate!!!

Idag fyller en mycket speciell person år!
Idag fyller min kära syster Yasmin www.acceptandmoveon.blogg.se 25 år!!!
Jag vill härmed utbringa ett fyrfaldigt leve för Yasmin hon leve hipphipp.....

HURRA HURRA HURRA HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Bästa syrran man kan ha juuuu ;)

Finfina smycken!På Zanzlöza Zmycken hittade jag dessa guld klimpar :) Ett par örhängen samt ett matchande halsband till. I am in LOVE!!!

Vad döljer sig i min påse?

Hmm en påse från Dyrberg/Kern....Vad tror ni att vi finner i denna?


På East igår

Jag hade en mycket trevlig middag på East igår med Camilla. Jag drack röd vin och åt både Sushi och Bibim Bap! Fy fasen vad gott det var. Men lat som jag är så tog jag ju inga bilder på dessa fantastiska mat rätter.... :( Tråkigt I know! Hela poängen ibland med att blogga! Menmen

Jag tog däremot en bild på Camilla när hon satt och åt! Hon tog en bild på mig när jag satt och söp! Och så självklart en bild på Maxime som joinade lite senare på kvällen :)

 

Camilla åt AnkaJag drack röd tjut!Maxime log för kameran! :)

Kvällen var bra och vi var alla hemma i tid :) Jag var även pigg när jag gick upp imorse! Jag skyller på röd vinet!!!


KAOS

Just nu är det bara KAOS i mitt stackars huvud. Inget verkar gå min väg.....eller saker funkar igentligen fast ändå inte....

WHATEVER, jag håller i alla fall på att bli lite tokig, sover inget, äter dåligt, tappat tränings modet, jaa vad mer?

Detta är ändå en snäll bild av hur jag verkligen känner!

Det finns bara en sak som gnager och gnager och det försvinner inte, spelar ingen roll hur jävla possitiv jag är, hur mycket jag försöker intala mig själv att hålla lugnet, eller tänka positiva tankar.....Jag borde sätta upp en sign där det står klart och tydligt "NO NEGATIVE THOUGHTS ALLOWED" Men vad gör det?!

Ikväll ska jag i alla fall träffa Camilla och äta middag på East och dricka VIN!!! Det behövs vill jag lova för gör jag inget kul snart så kommer mitt huvud att explodera!!!

Ses i dimman :)


RSS 2.0