Vad döljer sig bakom denna?!



Vadan Dettan?!?! Jaaaaa hörrni, this is a surprise kan man lugnt säga, och ingenting som ni kommer att få veta förräns på Söndag tyvärr.......

Men visst blir man nyfiken?

Dricka Vatten???!!!??? Ge mig ett roligt Vatten!!!

Roligare och godare att dricka ett roligare och godare vatten...........
Doesn't make any sense what so ever but it works ;)


Mycket trevlig afton!!! (med andra händelser inom parantes)

Tack Lilly!!! Vilken super trevlig kväll med röd vin och en massa olika och goda ostar!!! MÖÖÖMMS ;)
Mysigaste uteplatsen, och hela lägenehten är underbart vacker...WOW!!!

Babblet hade inget slut, och vi hade nog kunnat sitta i flera timmar till....Babbel majjorna hihihi Men även allt roligt har ett slut tyvärr :(

För en gångs skull valde jag att ta bussen hem från Odenplan och klev av vid Fridhemsplan. Detta är något jag SÄLLAN gör. Jag svänger in och går mot St.Göran och ser en tjej som hjälper en man....en full man. Så jag stannar och börjar prata med dom båda och han var verkligen jäääääääättteeee full. Så vi beslutar oss för att jag ska ringa polisen så att han får åka till St.Görans sjukhus och sova av sig ruset, så vi är säkra på att inget händer honom imorrn. Då kommer det en man ut från porten som ska hälla vatten på trappen där den här fulla mannen sitter för att han har spillt ut juice där. Jag blir FÖRBANNAD och säger att det är bara juice, jag tror att den här mannen skäms som det är, kan du vara snäll och vänta med att rengöra din jävla trapp tills dom har hämtat honom?!!!!???????!!!!!!!
Han blir upprörd på mig och säger jooo.....eeeehhhhh....du behöver inte bli så arg....eeehhh.....

Jaaa men va fan vad hände med att ha lite empati och medmänsklighet?!!?? Han är också människa även fast han möjligen är alkoholiserad....Fyyyyfaaaaan jag blev så förbannad! Men han fick så han teg, så var det med det.

I vilket fall så kom polisen, mycket trevliga var dom, 2 killar 1 tjej, prata lite med honom och sedan åkte dom til St. Göran! Perfekt, då kan jag sova gott och veta att han i alla fall är någorlunda nykter när han släpps ut imorrn!

Jag kommer förmodligen drömma om OST i natt med tanke på hur mycket OST det ligger i min mage just nu!!!

Good Night

Peace


Mitt senaste köp i Milano

Jag ÄLSKAR den här kjolen (Patrizia Pepe)



Denna kommer att användas MUCHOOOO!!!

Och detta, my ladies, är ett måste i badrumsskåpet!!!!



Patchouly Oil (WOWWOWWOW) Denna är köpt in Sweden

********MOVEZ********

Check this out!!!

Min syster Yasmin och hennes vän Sara har startat något lite annorlunda där dom vill uppmuntra företag att ta för vana att boka in friskvård i olika former åt sina anställda. Dom erbjuder afrikansk dans, spinning och core! Eller varför inte göra nåt annorlunda på möhippan/svensexan, födelsedagen eller kickoffen!

Check out their Blogg:

http://movez.blogg.se/

Finns även en grupp på Facebook som ni ALLA kan gå med i tycker jag!!!

Självklart så tycker jag att min syster är grym på det hon gör och för att inte tala om Sara som även hon är grym :)

Sara Goniband Shoshtari: Utbildad instruktör i spinning, core, och afrikansk dans genom gymkedjan Worldclass där hon instruerar klasser än idag. Hon har även rest till Senegal och dansat afrikansk dans intensivt i 2 veckor. Detta bidrar till att klasserna är professionella och att Sara har en vana att på ett pedagogiskt och roligt sätt instruera sina klasser. Hon studerar även till psykolog och har läst kurser i idrottspsykologi som bidrar till en djupare förståelse för de psykiska fördelarna med att motionera.


Yasmin Söderberg:
Yasmin är snart utbildad civilingenjör som gör att hon tar till sig information på ett snabbt och effektiv sätt och kan hantera administrativa och ekonomiska frågor inom företaget. Även Yasmin har dansat afrikansk dans intensivt under 2 veckor i Senegal, och kommer inom kort att utbilda sig till instruktör. Tack vare hennes starka intresse för träning och hälsa brinner hon för att sprida ett hälsosamt leverne vidare till sina medmänniskor.



Jag tror på att alla kan komma att älska detta!!! WAKAWAKA ;)


Träning?!

Ja hörrni.....Vad hände igentligen? Jag som har varit så himla duktig på att träna, äta rätt och vara sund (förutom min rökning) och nu?!

Jag skyller allt på konferensen i Åre och min Milano resa....Sist jag vägde mig...här om dagen....vägde jag 51 kilo!!! WHAT THE F*CK???!!!??? Det var 100 år sedan jag vägde det och när jag tränade som mest vägde jag 48 kilo och det var lite fett mycket muskler......

Hur ska jag då bli eggad att träna igen?!

Näää det står still....helt jävla still..... Det här kan inte fortsätta för då kommer min buk bli fylld av fett och det mår jag verkligen inte bra av!!!

Ok, vi säger så här.....Imorrn bitti kl. 06:00 går jag en powerwalk i 1 timme, sedan träning på kvällen, antingen powerwalk eller styrka på gymmet. Hur låter det?!

Problemet är att jag har sagt detta varje dag, gått upp kl. 06:00 och sedan bara.....SKITIT i det :( Dålig DÅLIG karaktär tycker jag!!!

Nä hörrni jag vette fasen hur detta ska sluta, jag antar att vi ala märker om jag nu går upp tidigt imorrn bitti och faktiskt kör min power walk!!! Just det, glömde bort att jag kanske möjligtvis ska kör kick boxning...hhmmm detta måste jag kolla upp ASAP!!!

(back in the days)


Milano 72 Timmar!!!

Och återigen var jag tillbaka till fantastiska Milano för att hälsa på UNDERBARA Tessan ;) Denna gång fick även Keda följa med....Kors i taket!!!



Det var varmt och skönt i Milano, ca. 20 grader sent på kvällen...Mycket trevligt med värme!!!



Detta måste vara en av det BÄSTA Bagel haket i Världen!!! Stockholm har ju Bagel Deli och den absolut bästa var i New York!!! WOOOOW!!! Här finns även den BÄSTA Cheese caken :)



Corso Como 10, ball butik....Manolo Blahnik's, Christian Louboutin, Chloé, Dolce & Gabbana, m.m



Tessan och Jag efter Aperitivo!!! Man blir alltid lite crazy efter dom starka drinkarna i Milano :)



Myyyyyyyyssssssigt Fiiiiiinnnnnnnaaaaaa!!!!



Spårvagn med À la Carte Restaurang som man kan hoppa på när som......



Christian Louboutin....mycket mycket fina.....Vart det något köp?????



Så himla fina dessa längst till höger!!! MUUUMMSS



You Go Giiiiiiirl!!!



Patrizia Pepe, min FAVORIT designer!!! I simply LOVE her clothes!!! Vad tror ni det blev?!! hihihi



Åååå Cristiano......Dina magrutor är såååå stoooooraaaaa!!!



Sickest store EVER!!!  Abercrombie & Fitch!!! Om ni någon gång åker till Milano så måste ni se denna butik, den är huuuuur cool som helst. Öppnade tidigare i sommras. Alla som jobbar är modeller, alla ser bra ut, dom flirtar med en när man kommer in, och  som ni ser står dom halv nakna och tar emot en!!!

Vi hade super trevligt, tyvärr han vi inte träffa Tessan så mycket eftersom hon jobbar som en tok men det var bättre än att inte ses alls!!! Som tur var så kommer Tessan hem på Fredag och är här till på söndag så då hinner vi ses lite till!!!

Underbar kortresa!!!

*RuskoRusko*

Lambo NEJ Lambo NEJ.....

Fiiiiilllllleeeeee du dissade mig och du dissade min Lambo åk-tur....Inte OK!!!! Men du har sagt att jag ska få åka, and trust me.....

I WILL NOT FORGET YOUR PROMISE!!!


Kommer jag att få åka Lambo inatt?!

Fille har lovat......kommer han att hålla sitt ord?


Post Afro!!!

Fyyyyyyy Faaaaaaaaan vilket jävla pass!!!!! Sara du är helt otroligt grym, bästa Afro dansaren in Svedala!!!
Jag har svettats, och stönat och stånkat och hoppat och dansat och jag VET att imorgon kommer jag ha sån himla himla träningsvärk!!! WOWWOWWOW


Det var länge sen jag svettades så mycket som jag gjorde idag *puh* men Niiiiice var det!!!


Imorrn blir det en Power dag, träna 06.30 jobba från 08.00, hem till mamma och pappa för att säga hej, hem igen och iväg för att träna möjligtvis en powerwalk!!! Nu jävlar ska jag bli sådär fitt igen som jag var innan sommaren :)

Hela den här veckan kommer vara så rolig med mycket jobb och sedan konferens med jobbet i Åre från torsdag till söndag!!! Sedan bär det av till Milano på måndag-onsdag för att hälsa på sötaste Tessan!!! Wonderfull

Nu måste hoppa in i duschen eftersom jag känner att jag luktar jävligt illa....not so fresh and clean hihihi

See Ya'



AFRO!!!

Nu är det daxs....för säsongens första Afro pass!!!! I am sooooo ready for Sara (and Yasmin) ;) Jag ska köra järnet, jag ska dansa som aldrig förr, jag ska svettas, stöna och stånka och leva AFRIKAAAA!!!!

The pressure is on
You feel it
But you've got it all
Believe it

Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh
Tsamina mina zangalewa
This time for Africa




And so, to really go with the flow and really feel the mood and get with the show
of course my outfit has the devine and so fine
touch of Afro!!!



Det blir intressant att se hur jag mår efter klassen .......mycket intressant!!!!

Se Ya'



Går dagens Mys!!!

Igår firade vi Samia's 28 års dag!!! WOWOWOWOWOW!!!! Mycket MYCKET lyckat :) Det var länge sedan man blev bjuden på såååå god maaaaat hihihi

Mysigt med alla tjejer.... massa tjejer, massa god mat, vin, och snicksnack......Och snicksnack ÄÄÄÄÄLSKAAAAR jag (I am such a girl)





Jag älskar sånna här tillställningar det misslyckas ALDRIG :)
Tyvärr (på gott och ont) var jag tvungen att åka iväg vid 21:30 eftersom jag skulle jobba....

Idag hängde jag med syrran, beklagade mig över vissa saker och händelser i mitt liv och fick även middag hemma hos henne....feeeeett gott!!!! Thanks Sis :)

Jag fruktar morgon dagen en hel del eftersom jag vet att kommer vara MUCHO Mycket på jobbet !!!! But life is all good and so I will do my best!!!

See Ya'



CHECK IT OUT!!!

Min syrras blogg är så jävla bra....check it out!!!

http://acceptandmoveon.blogg.se

Me & Sis

Oh My God!!! I'm Back !!!

Jajemen! Så är det :) Jag är tillbaka och ska återigen ge min blogg lite mer tid....eller rättare sagt ge den tid (punkt)
Ja hörrni, finns ju hur mycket som helst att berätta och skriva om vet knappt vart jag ska börja!!! Båstad var som hard shit heeeeeeelt sjukt. I wont be doing that any time soon!!! Jag var världens lyckligaste människa när jag kom hem och bara njööööt av mitt hem, min pojkvän, mina vänner, familj ALLT!! Underbart!!!

Den 28 juli åkte jag, Mia och Tessan till Sardinien och det var WONDERFULL!!! Vi festade varje natt, kom hem kl.05.00 varje morgon, gick och la oss, sov några timmar, upp igen kl. 09.30 för att äta frulle, sedan STRANDEN för att SHTEEEKAAAAAA!!! 7nätter med the lovely ones var alldeles underbart, efter 11 års vänskap och utlands resa 1 gång med Mia till London för att fira Tessans graduation var det väl på tiden att vi tjejer hittade på något riktigt kul!!! Ett minne för livet verkligen...förhoppningsvis blir det fler resor ihop

Jag och Mia delade på en dubbel säng och Tessan sov i en enkel säng precis brevid, mysigast var när vi skedade varandra....Tessan vet inte vad hon gick misste om ;)


Alla ni som känner mig väl vet hur beroende av solen jag är...Så här låg jag varje dag på stranden mellan
ca.11-16/17 och sov, och dregglade....vaknade till ibland för att tända en cigg eller dricka lite vatten....Sköööönt


Påväg ut för att äta en god middag och sedan....FEEEEEEEEEEEST!!!!


Un latte machiatto gracie!!!


Ooooh Myyy Goood jag bara skrattar när jag ser den här bilden och hela den kvällen på Rochello....Jag hade sååååå kul och Mia röjde loss!!! "ALLEHANDRO ALLEHANDRO....ALLEALLEHANDRO ALLEALLEHANDRO" hahahaha


Här har vi Rochellos GoGo dansare, hon var grymm på att dansa......,och annat fick vi höra ;)


Nu börjar vi bli dragna ser jag, och Tessan ska då klamra sig fast så gott det bara går!!!


Och sen var det kört för då skulle Tessan äta upp mig, Mia skulle försöka se sexig ut och jag skulle spela fiiin.....


Här har vi henne!!!!! Typiskt Therese, I AM THE DANCING QUEEN; PUT YOUR HANDS UP FOR SARDINIA I LOVE THIS CITY.....DUBUDUBUDUBU:::DUDUDUDUDUDUBU......HAHAHAHAHAHA


Här har vi min side sallad....Kocken var uppenbarligen mycket intresserad av mig......Smikrande faktiskt :)



Ja hörrni, kort och gott om Sardinien, mycket givande, mycket roligt och gjorde en alldeles underbar upptäckt och den upptäckten var att Mia är otroligt snäll människa!!! Hade det inte varit för henne så hade Tessan och jag käkkat upp varandra!!!

Som sagt, vi var där i 1 vecka och när vi kom hem hade vi några dagar på oss att vila upp oss inför Camillas underbara bröllop!!! Sagolikt!!!!










Ett mycket trevligt och vackert bröllop, och lycklig att jag var bjuden!!!

Jaa, skönt att vara tillbaka, tillbaka till vardagen :) Och mer har jag att berätta, jag har faktiskt börjat ett nytt jobb!!!

To be continued.....

 tihii tihii :)


RSS 2.0