TMA Models Management
Check it out HÄR

Dirty Dancing på lördag!

Jag och Yasmin fick biljetter till Dirty Dancing av Jonas när vi fyllde år så på lördag då SMÄLLER det och sedan blir det UTGÅNG!!!! WIIIIIIEEEEEE va kul vi ska ha :)


Förändring!

Snart kommer ni få se en rolig och tuff förändring.......

Det gäller färg, hår, och mycket vågat!!!Crazzzzyyyyy Party on Koh Samui!

Dagen innan vi skulle till Bangkok var det fest på Koh Samui och oj en sån fest det var!!!! Stefan har go' och det finns ingen som kan stoppa honom! Han älskar att synas och folk älskar att titta på honom.

Vissa bilder visa väldigt mycket så var beredda!Ready to PARTYYYY!!!Party prissen numero uno!Tevliga människor!Stefan visar upp sin fina yoga bild med sin Yoga lärareKamera mannen, best ever!Girls, Girls, Girls!!!Även lille man var duktig på Yoga!"Namaste"We looooove tattoos!Sakta men säkert åker kläderna av......Snacket påbörjas och liiiiiite mer kläder som åker av......Sedan.....hoppsan......helt naken.......ja eller ......Åååå så lite Yoga övningar på det.....ja men va fan man är ju född naken! Eller hur??Liiiite längre ner...Show is of guys, show is OVER!!!Lite rödlätt sådär....Now you see why I loved the Party!!!

Back on track!

Ja men nu är det ett tag sedan jag kom hem från Thailand, ca 2 veckor sedan för att vara exakt! Tiden går för fort :)

Det var underbart i Thailand och vi hade verkligen semester, sol bad roligheter! Lite bilder har ju kommit upp här och där men jag tänkte att det kan ju vara kul att få en liten back ground även på bloggen.

Ja vad säger man!? Underbart!!!

Men nu är ordningen återställd och jag är tillbaka till vardagen, but I love it!


RSS 2.0