Följ min blogg med bloglovin

Jag har inte en enda prenumerant :( Whats up with that?!

Syrran, Cassandra and Moi

Sms kontakt med Yasmin:

Hon: Sugen på F12 ikväll?
Jag: Njaaaa vet inte....Jo kanske!!!! Hihihi Vikken tid?
Hon: Typ nio tio
Jag: Hmmmm Oki!
Hon: Vaddå?
Jag: Oki jag henkar!!!
Hon: Fett!! Måste bara dubbelkolla om listan gäller, e nån speciell grejj
Hon: Cassie följer med :)
Jag: Oki :)
Hon: Ska vi köpa vin till innan!! Lalala
Jag: Duuuu sorry jag måste ändra :( flåååååt men snaps imorrn promise!!!!
Hon: Skärp dig ja har skrivit upp på lista o allt. Va ska du göra?
Jag: Jag trodde jag var ledig imorrn men näääää ska upp 6 pallar inte det då
Hon: Joo va fan d sommar man lever bara en gång...Kom igen!!
Jag: Jobbar du?
Hon: Japp börjar åtta ska upp o powerwalka!!
Jag: Mmm oki en stund

Mmm ungefär så gick konversationen, men jag åkte dit vid 23.00 och mötte upp syrran och Cassandra och alla syrrans Salong Betong vänner :) Det var mycket trevligt tills det vart fööööör mycket folk och jag hamnade i tjaffs med en utländsk brud som var IDIOT och bara ville tjaffsa så jag råkade kalla henne för svartskalle (i mitt arga tillstånd) (ironiskt nog om ni förstår) (grodor som hoppar ur mun på me) och det var inte så bra hon blev galen, jag frågade henne Vaddå är du inte det? Då vart hon mer galen. Hon stod vid trappen och gjorde the sign att hon ska skära halsen på mig HAHAHAHAHAHAHAHA
Jag dog, folk är helt knäppa i huvudet!
Jag tog mig själv i kragen och tog en taxi hem, ville inte hamna i mer dispyter och få halsen avskuren ;)

Forutom denna lilla idiot sak hade jag mycket roligt och dansade dansade och dansade!!! Men F12 blir det nog inte så mycket mer av. Släpper in föööör mycket folk :(Couldn't have said it better myself!!!

"Dream as if you'll Live Forever
Live as if you'll Die Tomorrow"

Mia's Mysiga 28 års dag! med viss negation

Igår fyllde käraste Mia 28 jord snurrar!!!! hahahahahahah jag dööööööör vi börjar komma upp i åren, fyyyyyyfaaaaasiiiiiken :)

Sötaste Mia

Men det var mycket trevligt, jag träffade Magda utanför Västermalmsgallerian så gick vi hem till Mia together. Där öppnades dörren av ett mycket glatt födelsedagsbarn som verkligen hade preppat med 100 olika ostar, mousserande, cider, Hjortron syllt (med ost)  (nyhet för mig), Fikon, canapér, Choklad tryffel (MÖÖÖMMSSS), Jordgubbar och sist men inte minst (Marios Favvo) Ahlgrens Bilar!!!!!

Vi var få men när och goda vänner, Mias kära mor Marianne, Magda, Mario (Mias pojkvän), Nilufer och så jag själv förstås!

Mycket mycket mysig tillställning (28 är inte så jävla viktigt trots allt) hon hade fått en massa vackra blommor UNDERBART!!! Allt som Allt en MYCKET lyckad kväll!

Men som sagt finns det alltid negationer till varje händelse i ens liv (tycker jag) om så en liiiiten liiiiiten sak.... Det finns vissa tillfällen i ens liv där man känner att man blivit äldre, möjligen vuxit ifrån saker och ting eller vissa personer och detta tror jag hände mig igår med en av dessa kära gäster. Det är hemskt tråkigt när man kommer underfund med en sådan händelse särskilt när man har känt varandra väldigt länge! Men detta hände mig igår och så är det med det. Jag kan inte riktigt förstå mig själv eller förstå denna känsla till 100% men jag vet bara att så är fallet. Egoism och annat strunt har jag inte tid för i mitt liv and that's that! Jag ger helhjärtat av mig själv till alla som jag bryr mig om och de som väljer att inte ge mig samma sak tillbaka kan jag leva utan.... Min gräns är nådd!!!

Jag är glad att jag kommit mig själv så nära att jag kan vara uppriktig mot mig själv och mot andra och helt enkelt släppa taget och igår var tiden kommen för en mångårig vänskap att stanna upp, se sig runt, buga och bocka för sig, och vinka Hej Då!


No More Weekends!!!

Kan ni förstå hur lycklig jag är?! I imagine NOT!!! I Lördags var min sista Lördag som jag jobbade på Pure!!!!!........fram till sista helgen i Augusti......Näää fö faaan klart jag inte har sagt upp mig!!! HAHAHAHA va troooooor niiiiiii men jag har en lång jävla sköööön semester att se fram emot.... Wunderschööönt :)

Jag är alltså ledig VARJE helg nu, så mina kära vänner, jag är öppen för förslag!!! Jag har ju typ inte haft en ledig helg på väldigt länge så jag vill hinna ikapp.....Kanske lite Rosé på Starndbryggan?! eller Ute Compagniet kanske....?! En god middag på Raw (SAMIA!!!) med ett (eller flera) glas RÖTT......?! eller vad sägs om Mälarpaviljongen.......?!

WOWWOWWOW the World Is Mine....så känns det!!! Freedom here I come... Jag behöver inte längre dumpa mina vänner mitt i en middag, eller tacka nej till en Fest, eller gå tidigt ifrån en fest....aaaa typ när den precis har börjat!!!hahahaha Love It!!!

I wonder if the invitations are going to BOMBARD me like never before...... Vad tror ni?! I beleive so.....elller.....

Mina förväntningar är skyhöga.....Jag förväntar mig att syrran ska bjuda med mig nån jävla gång (peak)....Hon har en tendes att ALLTID glömma bort mig!

Varje Lördag & Söndags morgon ska jag upp tidigt och gå ner till Rålis (som varje år) och pressa, jag vägrar att inte vara brunast!!!

So, I welcome you with Open Arms my lovely Weekends to Come!!!

 


Lördag Kväll!!! Innan Jobbet...

Better late then never......Igår Kväll innan Jobbet/Efter Jobbet
FinFin för jobbet då säger David: Du ser ju ut som en tjärring.......
Hmm Tack för den DAVID!!!
Jag tycker i alla fall att jag ser FINFIN ut!!!

SÅ HÄR GÅR DET OM MAN GÅR UT EFTER JOBBET!!!!!! Men faaan va kul jag hade hahahahaha


ALLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII är du full eller?!!!??

Denna kille kallas för Gurkan........Hahahaha jag dööööör!!!!

Sötis ;) Nu kan jag BlackJack!!!

Feeeeeeeett konsentrerad!!! MUCHO DINERO!!!

"Joan det kan va ett eller tio".....ÖÖHHHH

Nääää men stackars liiiiiiiiiten......

PAAAAAAAAAAAAAAACKAD......eller....................................Dax Igen!!!

GåGåGå...Träning ger färdighet...Sardinien närmar sig med stormsteg och jag vill se het ut i min Bikini!!!

Sedan blir det JobbaJobbaJobba!!!! Woooohooooooooo ;)


Besök denna A.S.A.P.


Ready, Steady, PowerWalk!!!

Jajemen, nu är det dax!!! Började med min gamla vanliga rutin i Måndags igen, 1 1/2 månad sedan jag tränade sist och det känns må jag säga!

Jag blev så inspirerad när jag såg Samia i Lördags, sååå himla snygg, och vilka spiror :) WOW So, PowerWalk och hård träning så hoppas jag att jag landar på samma plattform som Samia!!! YOU GO GIRL!!!
Så om ni ser en liten, hurtig, PowerWalking girl vid Norrmälarstrand eller Kungsholmsstrand it's MOI!!!! Nu ska jag svettas, och pinas, och kämpa till jag tag mig fan är dyng sur!!! HAHAHAHAHA Jag är på G....Häng me!!!!

Fan....glömde sätta på mig skorna...öööh bra start

Dagens Plagg!Vad tycker ni? Jag tycker det är sommrigt och svalt!!! För sommar är det.....

 


THAT IS IWhy is it that I am so bloody weird sometimes?!!

PURE!!!!!! Personal Fest!!! 10-kamp Grönan!!!! WOOHHOOOO!!!!


Sötaste Sötaste ;)

Är vi påverkade eller?!!! HIHIHI

The Gang!!!

The Shooter.......Duktig??

ShottaShottaShotta!!!

FyyyyyFaaaaan va äckligt!!!

Tack Berang!!!

Vilka Rövar!!!

Ööööhhhh.......Snyggt!!!

Mmmmm.......Marabou......som snälla David vann åt mig!!!TACK!!!

Jaaa, vad ska man säga om detta?!!! Jag blev full vid 15.00, bakis vid 19.00 hungrig som ett djur och åkte karusell med en bakfull Possman.....Kan det bli bättre?!

Höjdpunkten var när David vann denna fantastiska Marabou asken och gav den till mig......för att jag aldrig har vunnit nåt på Grönan någonsin!!! Hihihi Lycklig :)

Jag hade SJUKT kul!!! THANX everyone!!!

Puss på er

Vad tror ni?! Blir det Barca för vår del?! 600 000 kr kvar t.o.m sista Juni!!!
Igår innan Jobbet
I mitt Badrumsskåp

Jag rekommenderar starkt Clarins produkter!!!

TRÖTT TRÖÖÖÖÖTT

matt, sömnig, dåsig, däven, slö, gäspig; utmattad, utarbetad, kraftlös, slut, färdig, utpumpad, tröttkörd 2 led, uttråkad, utled, utledsen, ked
(motsatsord: 1 pigg 2 intresserad) anmärkningsvärt är att detta är motsatsen......kommer jag någonsin känna mig pigg och intresserad?!

utmattad, trött, utpumpad, utschasad, uttröttad, utbränd, slutkörd, tröttkörd, knäckt, färdig, paj

Mmmm....Jag är DÖD som människa, knappt så jag vet in eller ut, vad jag heter men roligast av allt var när jag pratade med en kund i telefon igår och somnade till...."Joan, Joan...Hallååå?!" hahahaha som tur var är det en bra kund och jag förklarade situationen...han skrattade åt mig

Jag bjuder på den sa jag bara.....

Just nu uppskattar jag sömn mest av ALLT....mer än SOL mer än VÄNNER/POJKVÄN mer än PENGAR, SAKER, SNYGGA KLÄDER, RESOR.....Ge mig bara sömn så är jag din för alltid!!! Swear to God!!!

But it aint over till the FAT LADY SINGS and she is singin' tonight, AT FUCKING LAST......

Det är sjukt, som att jag testar mig själv, testar hur mycket jag orkar.....kom igen för fan, sovit 3 timmar per natt sen förra onsdagen!!! GE MIG SÖÖÖÖÖMN

Men detta är fullt ut mitt egna val...helt och hållet så jag kan och får inte klaga! Jag gör ju inte det heller....igentligen....eller......

AJAAAA WHATEVEEEEER Ikväll jobbar jag i alla fall sista Slutskivan and I am so glad you wouldn't believe! Fredag Lördag Pure som vanligt, och Söndag då SMÄLLER det för då har vi P-Fest WOOOHHHHHOOOOOO


Naglar på Fridas!!!

Idag fixade jag mina naglar hos min käraste nagel brutta Frida....Frida känner mig väl, jag har gått hos henne i 12 år HERRE GUUUUUUD 12 ÅÅÅÅÅÅRRRR WOW!!!

Jag var en kaxig 16 åring när jag dök upp på hennes nagel salong första gången med mina intjänade pengar från McDonalds...hihihi Sen dess har det hänt mycket, t.ex. har hon idag sin salong på Grevturegatan istället för Hötorgets Tbana!!! jag har haft mina akryl naglar sedan dess and I LOVE THEM!!!

Idag gjorde jag om hela alltet, stoppa ner fingrarna i aceton och lät akrylet lösas upp...mmmm skööööönt!!! Färg, vilken färg?!!! AAAAHHHHHH Besluts ångest...as usual, men jag körde min Favvo färg lilarosa......jag har massa favvisar men den här är som en fin godis ;)Så självklart mina damer, rekommenderar jag Naglar på Fridas! You will not be sorry trust me!!!


http://www.naglarpafridas.com/

Kolla även Facebook sidan där det finns fler bilder för inspiration! (sök Naglar på Fridas)
Lördag på Pure/Söndag Varmt som SATAN

I Lördags jobbade jag som vanligt på BÄSTA klubben ;) Pure och försökte hålla igång mitt nya välklädda liv på krogen...... Jag tycker att det funkade riktigt bra!!!

Mmm ser bra ut, fjantigt när man fotar sig själv bara!!!
Fulsnygga skor men ack så sköööna :)
Jag är kär i mitt nya halsband från HM (69.50 kr)

Som vanligt hade jag sååå himla kul på jobbet, jag skrattade så jag höll på att dö! En viss person som var hysterisk i stort sett hela kvällen och bara stod och trummade på min bänk och visste inte vart h..skulle ta vägen!!! HAHAHA Kommer bli trist att inte vara där under hela sommaren!!

Det roligaste av allt var helt klart grabbgänget som kom inspringandes och talade om att dom körde Stureplansorientering...Hmm måste vara den lättaste orienteringen i världen om man är från Stockholm...eller...Dom var utklädda och hela fadderuttan....Jag höll på att döööö av skratt, hur sköna som helst!!! Mer sånt här för att liva upp Stockholm och få alla lite mer avslappnade än uptight som allt för många är!!! (Joan's Opinion)

Killar....en eloge till er!!!!!!! (Stående ovationer) Tyvärr ser man inte att ena killen hade paljettunderkläder på sig ;)

Igår var det ju fantastiskt väder så vi svängde förbi Strandbryggan för ett glas Rosé och lite sol, helt underbart!

Ööhh varför har jag dubbelhaka?!!!
Håller på svettas ihjäl!!!
Jaa, glad som alltid....eller?!

PS. Johanna tack för igår ;) Det var super mysigt och kul att träffa dig! Mer sånt!!! Pööss


Fin :)

Försöker se lite mer välkomnande när jag jobbar Fredag Lördag nätter..... Jag gjorde ett rätt så bra jobb igår tyckte jag......Men eftersom det var så himla kallt igår kväll så var det förstås inget som syntes, hade ju såklart jacka på mig!Mmm så såg det ut......men ikväll då?! Running out of ideas!!! Mina ideer fungerar bäst när det är 20 grader eller mer ute.....som ni har märkt verkar inte detta hända i mitt ÄLSKADE Stockholm, fasen....

Nä nu är det snart dags igen, ska minka till mig lite och dra på mig något plagg!

KOM TILL PURE IKVÄLL OCH HÅLL MIG SÄLLIS :)

Jag & Sis

I Torsdags gick vi, alltså jag och Yasmin, på VIP kvällen på Top Shop i Gallerian som Sofi Fahrman hade.....Det var kul men mest för att jag var där med syrran.....det kändes som att vi var äldst där.....hmmmm jobbigt!!!

Men vi gjorde det bästa av situationen och kollade runt på kläder, skyltdockor med stora tuttar och drack rosé vin! Men Sofi Faahrman var inte där det var lite trist tyckte jag...min syrra tycker bara att jag är fjantig!Snyyyyyyyyggggggaaaa syrran :)
Le stort nu Joan, jag ser för lycklig ut!!!

Hmmm....Strike a Pose!!!Knull ruffs? & Vin!!!Skåååååål!!!!Top Shop BrudarnaHon i blått var jävligt snygg!!! Hon jobbade där...Har ALDRIG sett så stora bröst på en skyltdocka!!!Check it out!!! DAMN.....Vältränad....Snygga shorts sis :)Ibland älskar vi varandra!!!!Och har jävligt kul ihop :)

Efter detta gick vi & fikade på Zanzibar......Never again, otrevlig personal och dålig service......Näää då får det va faktiskt!
Syrran jag hade kul med dig i alla fall, det är det som räknas ;)
Sofi Fahrman för hela slanten!

Jajemen, jag älskar ju verkligen henne, skön stil, snygga kläder, verkar mycket ödmjuk som person och ikväll ska hon ha någon slags VIP kväll på Top Shop i Gallerian så jag och Sis tänkte dra dit och känna oss lite Sex and
the City!Hon är BÄST; http://blogg.aftonbladet.se/sofissnapshots

Jag måste bestämma mig för en trevlig söt outfit eftersom jag ska jobba studentskiva på Pure efter allt detta och då kan jag inte vara helt BALROOM DRESSED funkar inte riktigt så :) Måste nog ta kontakt med syrran min och ha en mycket allvarlig diskussion om detta!

Jag hoppas på att vi har det riktigt trevligt idag, svårt att inte ha det och vara lyckligt när vädret är alldeles underbart!!!

Pure från 22 ikväll, undrar vilka som har Slutskiva ikväll??!!

PööössPöööss
CIAOSKÖÖÖÖÖNAAAAAA GÄNGET!!!Helt normala är vi inte på min arbetsplats, men kul, det har vi alltid!!!

Heta Sommar DagarEn het sommar dag i Stockholm...... Mycket mysigt hade vi ju faktiskt, men några timmar efter denna bild togs var Joan ett riktigt ÅSKMOLN!!!


RSS 2.0