Roliga Naglar På Fridas!!!

Finns bara en person som vågar testa nya saker med sina naglar......Den personen är förstås jag själv!!!I find them very very cute!!!

http://www.naglarpafridas.com/

Hembakad till ALLA fina kollegor på Ernst & Young...TAS gruppen rules!!!

Vad tror ni våra kollegor tyckte om att jag och Siber hade bakat åt dom?! Vilken uppskattning och vilket morgon mingel det vart!!! Jag kommer att baka muffins oftare om det är denna respons man får av sina kära arbetskollegor " ååh va fiiint, vad goda dom vaaaa, vilka tjejjer, ni är bäst "  m.m.

Alla var lyckliga, och inte bara för att det var fredag ;)


NEW YORK NEW YOOOOOOORK!!!

1 december - 8 december då ska Mamma, Keda och Jag till New York :) Helt fantastiskt!!! Allt är bokat och klart, samt även hotellet men det roligaste av allt det är att ingen förutom jag vet vilket hotell av alla miljarder hotell som finns i New York, som jag har valt. Och ingen kommer heller få veta något om detta förräns vi kommit framm till hotellet!!!! I LOVE SECRETS!!!

Det är 2 1/2 år sedan jag var där and I can't wait! Min kära mor har aldrig varit där...... Hon kommer älska det!!! HIHIHIHIAllt skall göras och allt skall ses, Hockey (NHL...WOW), Victoria's Secret, Time Square, Madison Square Garden, Central Park (och dom söööööta små ekorrarna som älskar att bli fotade) Rockefeller, Brooklyn Bridge ALLT!!!

Och självklart inte missa de sagolika skylltfönstrerna som jag hört så mycket om!

" IT WAS THE NIGHT BEFORE CHRISTMAS......" 


This is what I received in my fortune Chocolate; Please do explain!!!

"So heavy is the bond of marriage that it takes two, and often three, to bear it."

Kick-Boxing is the Shiiiiiiit!!!!!

När jag skriver detta har jag noll kontroll på mina armar......dom är som trästumpar utan känsel helt sjukt faktiskt.

Den första raden skrev jag i torsdag förra veckan men kunde inte fortsätta eftersom mina armar gav med sig helt och hållet!!! Det är sant....Kick-boxning is the shiiiiiiiit!!! Aldrig svettats så mycket och kört såååå hårt helt underbart :)
Så fort man kommer in i lokalen känner man pulsen och man får en adrenalin kick, för att inte snacka om känslan man får när man går in och ska köra sitt pass!!! Jag rekommenderar ALLA att i alla fall testa på detta. Lite annorlunda och så jävla roligt WOW!Ett riktigt bra schema där alla kan hitta tider som passar och hur duktig man är väljer man själv.....Övning ger färdighet!!!


Dompa med Dreyer!!!


Mot Mäster Anders & Cafét!!!


PRIMO CIAOCIAO med Mia!

Igår träffades jag och Mia på vårt favvo hak Primo :) Jag åt en Frutti Di Mare.....även fast den inte heter så där, mycket tasty och som vanligt åt Mia upp mina rester ;) Hihihi

Jag drack ETT glas rödtjut och blev fullständigt i obalans, what the HELL......Och en drink....hehehe men det var gött!!!

Var hemma vid 20:00 och tog beslutet att jag skulle PowerWallka, because I felt the Power....Whateeeeveeeer...det var vinet som talade inget annat!

Men jag gick på min trevliga PowerWalk i duggregnet och mådde super bra när jag kom hem alldeles svettig ;) MYYYYYSSSS!!!! ;)

Gött!!!
MYYYYYYS!!!!
MUUUUMMMMSSS!!!
Martin du är BÄST!!!

Fredag!!!


Lunch igår på Blueberry"Eat Your Greens"
/spirulina, mango, ananas, pressade äpplen, vetegräs, färsk spenat, apelsin, citron

I find this kinda' weird!!!Your imagination can work it out itself ;)

Middag med Mami & Papi & Sis på Primo CiaoCiaoLite mörka bilder men kul ändå!!!


De skönaste syrrorna


Den omtalade tavlan........

Målad av Peter Eugén Nilsson

Här har vi den! Den omtalade bröllops målningen :) Camilla och Douglas ni är så vackra!!!


I mitt Badrumsskåp!!!Som många vet så älskar jag Clarins!!! Jag har min bas inom hudvård men jag köpte denna månad till lite som jag tror kan vara så värt det!

Det är dessa två som jag är mest glad för!
Till vänster: En exfoliator med AHA (måste alltså passa sig för solen) går ner djupt och rengör, förskönar huden i ansiktet och skavankerna försvinner!!! It's the honest truth :)
Till höger: Ett serum som gör underverk, svårt att förklara men den är helt fantastisk och det behövs bara en liiiiiiiten droppe.....mycket dryg. Slätar ut huden och jämnar ut rynkorna (småsmå som jag har vid ögonen bl a )Ni kanske har märkt att jag ofta har färg i ansiktet?!? Tack vare Kanebo's Sensai Bronzing powder är det inte svårt att se fräsch ut!
Och en touch av YSL's rouge (jag använder den som är ROSA) ser man fräsch och pigg ut, som när man blir lite kall i ansiktet och rosig om kinderna!!! I LOOOOVE ;)

Nuts About You...... På NK

Yes det är ett faktum att Blueberry på NK har dom absolut bästa drinkarna (alkoholfria alltså) Hela den här veckan har min lunch bestått av detta:En "Nuts About You" möööömmmmmssss ;)

NUTS ABOUT YOU innehåller
/cashews, krossade jordnötter, kokos, banan, havremjölk, kardemumma, toppad med bär

Men allvarligt dom har en som heter Eat Your Greens FEEEETTTT!!!

If you haven't tried it yet go try it!!! Ni kommer inte att ångra er! Pinky Swear!!!


RSS 2.0