Båstad är Nice!!!
Här bor jag tillsammans med min nya roomie Anna!!!
Små söta mysiga hus ser jag varje morgon :)
En super mysig bar mitt på stranden där dom spelar Brasiliansk musik!!! I LIKE :)
Varje morgon och varje kväll går jag igenom en super mysig liten skog!!! VACKERT :)


BÅSTAD!!!

Yes!!! Nu är jag här :) Landade idag kl.10 på Ängelholms lilla söta flygplats. Martin, en kille som jobbar på Peppes Bodega, hämtade upp mig så åkte vi direkt dit. Jag fick en rundvandring i allt kaos som ändå gick mycket bra!!! Vi får se hur mycket av det jag mi8nns imorrn!
Sedan åkte vi till Hotell Rivieran där jag skulle träffa en kille som skulle visa mig vart jag skulle bo, viket var bara runt hörnet.....Ett stort gult hus, med typ 8 rum och jag och en annan tjej delar på ett rum. Träffade henne en snabbis idag på dan för hon jobbade men hon verkade super trevlig :)

Nu sitter jag här, ensam på rummet och känner mig lite rädd....för vad vet jag inte! Jag saknar min kärlek och allt annat där hemma, det är en märlklig känsla och jag förstår inte varför den kryper upp på mig så här?!!

Börjar jag bli för gammal för sånt här jox eller va fan är det?! Ähh Jag är inte den som är den, jag ger fanemig inte upp!!!Alla är super trevliga och det kommer gå skit bra!!! HEEELL YEAH!!!

Imorrn börjar jag jobba 8-16 sen vet jag inte om det blir mer...vi får se!!! Det är en Brunch bokning så det blir nog kul. Det tar mig ungefär 20 minuter att gå till jobbet via strand promenaden så det har jag bestämt att jag ska göra till och från jobbet!!! Men först går man igenom en super mysig liten skog hihihi....


Mot Nynäs....

Ja, dån var det roliga slut :( Mycket MYCKET tråkigt faktiskt.... Det hade räckt att åka hem, ta en FET dusch sova lite i min säng och sedan åja tillbaka och fortsätta, But the Show has Got To Go On!!!!

Idag lyckades vi haffa Thomas Bodström och Mona Sahlin!!!! Hahaha den var ju bäst, hon hade lovat oss igår men kom aldrig tillbaka så såg jag henne i Almedalen på en parkbänk och gick fram till henne och påminde henne om hennes lovord från gårdagen :) Så en bild blev det men med Bea's kamera så jag får lägga upp dom senare!!! Alexandra Pascalidou höll vad hon lovat och kom till torget och målade sin hand på vår fina tavla!!! Utmärkt :)

Varmt som fasen var det idag men funkade såklart bra ändå :)

Detta har verkligen varit en fantastisk upplevelse och jag hoppas att en million underskrifter nås till årsskiftet det skulle vara GRYYYYYMMT!!!!

Och som en påminnelse gå gärna in på: www.thebodyshop.se och signera även där!!! " Alla Namn Gör Skillnad" mot Barn Trafficking!!!! Så kom igen nu och gör det bara tar bara någon minut!!!

Nu är jag framme i Nynäs  och ska träffa mi8n Älskling så Ciao :)

Sista natten i Almedalen

Ja hörrni, det här har ju faktiskt gått riktigt bra!!! Som jag och Bea har sprungit och jagat och tjattrat!!! Mycket MYCKET givande måste jag säga. Men inatt är sista natten här och imorgon åker jag hem kl. 19.00 för att under 24 timmar vila uppm mig och sedan bege mig till Båstad för att jobba lite till. Jag åker Fredag morgon och kommer inte hem förrän den 19:de juli!!!

Peppes Bodega here I come ;)

Idag har vi haft fullt upp, vårt nya koncept var att vi skulle köra målningar....vi skulle låta viktiga personer måla konturen på sin hand på tavlan...och varför ?? Jo, för att "stopp handen" är vårat tecken!!! Så jag haffade Gudrun Schyman som igår hade lovat mig att hon skullen göra detta och hon höll vad hon lovat!!! Fantastiskt :) Sedan fick jag även vissa skojjiga bilder, så klart!!! Jag träffade även Rolf Porseryd!!!! Min IDOL som jag tog foto med men på Bea's kamera så den får ni se en annan gång :)


Ja, en mycket lyckad dag, men nu är jag så JÄVLA trött så jag storknar!!!!
God Natt Hoppas morgon dagen blir lika fartfylld!!!


Man blir även trött av att jobba.......WOW!!! Ingvar, Sven-Otto, Gudrun och Markolio .......m.m.

Idag har varit en riktigt rolig dag och faan vad jag och Bea har kämpat :) Men vi har också fnittrat en HEEEEEL Deeeeel HIHIHI

Check out the Pics:

Dagen började självklart med att Joan pressade i solen! Eeeeh vaaaa trooooor niiiiiii???!!!Sedan var det bara jobb jobb och jobb m3en faan va kul det har varit!!!


Senare på kvällen skulle Expressen ta upp bland annat Barn sexhandel samt trafficking och då var det vissa
viktiga personer där:
Det är inte alla dagar man träffar alla dessa personer som är fantastiska.....på sitt sätt!!!Bilder under Dagen


Gotland Day 1; Check!!!

Idag har man jobbat hårt för att få ihop signaturer i samband med kampanjen som vi kör:

Against Sex Trafficking of Children & Young People

Denna kampanj går bland annat ut på att vi ska ha fått ihop en million signaturer till årsskiftet för att sedan få upp detta till Riksdagen så att man kan ta upp detta som ett mycket allvarligt problem i samhället och något som växer sig större och större även i Sverige. Man har även en kampanj världen runt där även dessa signaturer kommer att gå vidare till FN som måste hjälpa till med denna hemska och fasansfulla kriminella industri.

Ni som inte är här under Almedals veckan men som känner att ni vill bidra med er signatur är välkomna att gå in på:

www.thebodyshop.se elller www.ecpat.se 

Varje år beräknas minst 1,2 millioner barn falla offerför trafficking, men mörkertalen är stora i den här ljusskygga verksamhet och man misstänker att siffran kan vara högre. Trafficking sker offtast för sexuella ändamål och vinsten i den här vidriga handeln antas uppgå till 28 milljarder amerikanska dollar per år!!! Skrämmande.

Så, vad är då meningen med denna namninsamling?

Vi kräver att regeringen:

Ska ta sexhandeln med barn och ungdomar på allvar! I ungefär hälften av alla människohandelsfall i Sverige är offren under 18 år.

Ska införa en specifik lag mot människohandeln med barn. Unga har rätt till särskilt skydd.

Ska införa skyddade boenden för unga människohandelsoffer. Unga drabbas hårdare än vuxna.

Deras Framtid Ligger I Dina Händer
 

Gotland!!!

Nu är jag ankommen Gotland!!! Färjan gick som sagt klockan 5.00 imorse och Keda var så snäll och skjussade mig till Nynäshamn ;) Thanx Baby!!!

Jag var så trött så jag höll på dööööö!!! Jag sov hela båtresan och det var bra det för annars hade jag inte varit en så trevlig människa denna dag!

Jag sitter just nu hemma hos Egil, min Chef, i ett otroligt mysigt litet hus i centrala Visby, innanför murarna och väntar på det nästa steget. Jag vet att Egil ska träffa BRIS nu och ha ett möte sedan ska vi på en liten stadsvandring.....Mycket trevligt!!! Det ser jag verkligen fram emot. Möte för oss alla runt 12.00 och sedan jobbajobbajobba för att få in alla dessa underskrifter om det så ska vara Mona Sahlin som jag hojjtar till!!!

Jag kommer att lägga upp bilder så att ni kan få en tydligare bild på hur vi ser ut och hur vi kommer att jobba, detta kommer att bli sjuuuuukt bra tror jag!!! Wooohhhhooooo :) Nu KÖÖÖÖÖÖR vi!!!!!

Tjingeling ;)

Vilken underbar Dag! Trevlig Helg!

Herre gud vilken underbart varm och skön sommar dag jag har haft :) Träffade Mia klockan tio i tio i morse vid Bagel Deli där vi köpte en varsin god latte och begav oss ner mot Rålis! Från klockan 10-17 har jag legat och solat ....Wonderfull!!!

Som ni vet så får jag lätt färg och idag var inget undantag men nu känner jag mig alldeles mör, och om exakt 6 timmar går båten till Gotland och Allmedals veckan! Det ska bli väldigt intressant och roligt men jag har inte ens packat och jag måste hinna sova 2 timmar......StressigtStressigt :( Jag är trots allt borta i 4 dagar så lite måste jag ha med mig!

Under dagen så samlades det mer och mer vänner och bekanta runt oss (som vanligt, som varje år) Mamma var där strax efter tio, sedan kom Leijla, Nora, min Syrra, hennes killkompisar, Nora's killkompis, Samia, fler killkompisar (som tillhörde??) Jaa, ni förstår....men faan va kul det har varit. Skrattat, talat i mun på varandra, diskuterat ja, precis så det ska vara!!! Så TACK för en super dag!!!Nää, nu ska här packas och fixas men jag ska försöka hålla er uppdaterade under mina dagar på Gotland! Jag tar med mig min lilla bärbara hihi

Good Night, Kärlek

Till Gotland....Almedals Veckan och Joan ska Jobba!

Jaha, va roligt, då bär det av till Gotland på Söndag tidig tidig morgon. Båten går kl. 07.30!!! Kommer hem Torsdag igen :)

Nu när alla politikerna och andra viktiga personer är där ska man ta tillfället att ta upp viktiga saker så som barntrafficking....Detta är bland annat vad jag ska jobba med, upplysning och insamling av namnteckningar. Jag återkommer självklart med mer info när jag är mera påläst :)

Förhoppningsvis är det bra väder och trevligt folk så att allt flyter på som det ska! 2008 sist med syrran på Gotland var underbart, nu är det jobb som gäller men ändå underbart att vara där!No Excuses!!!Mia, Samia.....there are NO EXCUSES..... Solning kommer att ske heeeeeelaaaaaa helgen!!! Woooohoooooo Det är sommar, varmt, vi är lediga och här ska myyyyyysas! Här ska SHTEEEEEKAAAAAS!!! Vågar ni?!

Alla ni andra som kanske har det jäkligt trist är VARMT välkomna att joina oss så klart! More the Merrier!!! Rålis are där vi är, the place to be ;)

Mia, våran Afterwork kommer nog att bli riktigt het den me.....

Gud så lycklig jag känner mig!!!


Vinn denna! Rosa och fin är den ;)

http://designatblogg.blogspot.com/2010/06/blogcandy.html


Idag Afterwork med Jobbet/Slutar Imorgon

Jaha, då var det dax då... Dax att gå vidare i livet med nya och spännande utmaningar!! Wow, jag känner mig lycklig samtidigt som det känns ledsamt att lämna denna tighta grupp. Men så fungerar livet, inget varar för evigt, eller hur?!

Idag ska vi på Afterwork på Gården för att fira av Patrick som, även han, gått vidare till nya och spännande utmaningar. Juha och jag får nog ett litet avfirande vi med ;) Det ända jag hoppas på nu är att vädret ska spricka upp och att solen ska skicka ner dess varma solstrålar!!!Ni kanske undrar vad det är jag ska jobba med....Jag ska vidare till Ernst & Young på Transactions avdelning, mycket spännande, och min blivande chef är helt underbar! Det kommer bli mycket hårt jobb men jag vet att jag kommer att älska det :) Så, fram till den 9 augusti är jag ledig :) Förutom Båstad v.28 som jag (och Nora) ska jobba på......Peppes Bodega here we come!!! hahahaha Kom ner vettja!! Jag kommer att jobba långpannor men nätterna är man ledig och då festar vi ihop allesamman!

En ledig sommar, det var inte igår. Men känner jag mig själv så kommer jag nog dra på mig en hel del jobb ändå. Ni vet hur jag är, jag får myror i röven! hahaha

Helgen och hela nästa vecka ska jag träna, och ligga och pressa i Rålis, så vill ni mig något så är det där ni hittar mig. Ska få mig en riktigt snygg bikini bränna, fräscha upp mig, så att Båstad blir lätt som en plätt.

Ja, nää, nu blir det jobbajobba så ska jag återkomma med mer info om hur vår Afterwork slutade ;)

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Bloggtoppen

RSS 2.0